KEBAP XPRESS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1248 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Kebap Xpress. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 20:12 de pita schotel is wat klein want we hadden gedacht dat het een grote is toch een beetje teleurstellent anders voor de rest allemaal goed
25 sep 2022 om 22:32 Veel te laat, koud eten
23 sep 2022 om 18:58 Was koud
18 sep 2022 om 20:25 Ik bestelde zonder groenten en kreeg er wel
10 sep 2022 om 12:59 Bestel hier nooit. Slechste takeaway restaurant omgeving Turnhout. Heb er hele nacht van wakker gelegen en zit nu met een voedselvergiftiging. Afzetters
5 sep 2022 om 20:05 Eindelijk is goed eten.
3 sep 2022 om 17:46 De portie grootte is kleiner geworden. Niet echt waar voor je geld.
7 aug 2022 om 23:29 De kapsalon met kebab was niet lekker de smaak was anders en in plaats van kebabvlees was het vlees in brokjes gedaan en de friet was ook niet echt goed niet lekker dus hopelijk volgende keer beter .
7 aug 2022 om 19:21 Top service Was lekker
7 aug 2022 om 19:21 Het eten was goed gelijk gewoonlijk had nu wel grote broodjes en was een half uur vlugger geleverd dan voorzien dus ik ben tevreden
6 aug 2022 om 23:01 Alles in orde!
31 jul 2022 om 19:17 Het eten was goed en werd een half uurtje vroeger geleverd dan voorspelt enkel had ik een vermoeden dat ik kleine broodjes heb gekregen ipv grote wat ik bestel had en betaald