KEBAP XPRESS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1261 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Kebap Xpress. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 23:12 Lekker en veel eten zoals steeds. Supersnelle levering. 30 minuten sneller dan aangegeven in de app.
24 nov 2022 om 22:15 Top levering. Blijkbaar was men bij levering, mijn cola vergeten. Ik wist dit niet en de bezorger is zelf terug gekomen om dit te leveren! TOP
24 nov 2022 om 14:04 Geleverd binnen de beloofde termijn, lekker en warm
12 nov 2022 om 6:58 Voor een vrijdagavond was het heel vlug geleverd en nog lekker warm
5 nov 2022 om 21:14 Snelle en vriendelijke bezorger. Was prima
31 okt 2022 om 18:20 De slechtste ervaring. Ik bestelde een pizza en deze kwam koud en verbrand aan, niet te zacht maar hard! Alsof het gisteren gemaakt is! . En toen ik ze belde, kon het hem niet schelen wat ik zei en zei dat het goed was!Ik bestelde ook een broodje kip
15 okt 2022 om 22:14 Echt lekker
12 okt 2022 om 19:43 Altijd lekker!!
10 okt 2022 om 15:44 prima
2 okt 2022 om 20:12 de pita schotel is wat klein want we hadden gedacht dat het een grote is toch een beetje teleurstellent anders voor de rest allemaal goed
25 sep 2022 om 22:32 Veel te laat, koud eten
23 sep 2022 om 18:58 Was koud